30. 03. 2015

Een week lang spierpijn van een middagje teambuilding

Je zou het niet zeggen, maar wij van Studiomaker zijn übersportief. Afgelopen zaterdag konden we dat in Utrecht weer ’s bewijzen bij een heus volleybaltoernooi. De speciale gele Studiomaker-shirts waren gedrukt, de haartjes gekamd, vetertjes gestrikt: wij waren d’r helemaal klaar voor.

Het begon al lekker. De eerste twee potjes waren niet om over naar huis te schrijven en gingen hopeloos verloren. Dus kwamen we voordat de derde pot begon op het grandioze idee om dat volleyballen toch maar ff te gaan oefenen. Zo gezegd zo gedaan en wat denk je? We wonnen meteen de derde set!

Met vol vertrouwen gingen we dan ook het volgende potje in. Kat in het bakkie, formaliteitje, dat potje zouden we winnen, dat kon niet missen. We wisten nu hoe het moest, dat volleyballen. En wat denkie? Met twee punten verschil verloren. Twee punten!! Twee! Een verschil van niks. Au, au, au!!! Pijnlijk, pijnlijk, pijnlijk!

Maar de Rotterdamse Studio Makerts laten zich natuurlijk niet zomaar uit het veld slaan. Mouwen opstropen en gaan maar weer. De volgende pot wonnen we dan ook natuurlijk weer gewoon en daardoor mochten we op voor de poedelprijs.

Man, man, man, wat een spannende set was dat zeg! Onvergetelijk. Zeker toen we in de buzzertijd  het verschil maakten. Ja zo zijn wij van Studiomaker. Altijd scherp. Ook in de laatste seconden.

Uiteindelijk zijn we zevende geworden van de twaalf teams. Toch niet slecht voor een eerste keer, al zeggen we het zelf.

Wat ik dus eigenlijk wil vertellen is dat wij best een leuke zaterdagmiddag hebben gehad. Al hebben we nu wel de rest van de week spierpijn. Maar je moet wat over hebben voor een potje teambuilding.

Ik zeg op naar volgend jaar!