Studio Maker

Feest!

Websites Interparking online

De door ons gemaakte nieuwe websites van Interparking zijn online!! Interparking is een gerenommeerde partij op het gebied van parkveervoorzieningen. Een grote speler die in meerdere Europese landen actief is. Voor Studio Maker is het een hele eer om voor deze partij te mogen werken.

Ons werd gevraagd om voor 9 voorzieningen een website te maken: voor o.a. de locaties Markthal (Rotterdam), Hoog Catharijne (Utrecht) en IJDock (Amsterdam). De schitterende garage in de Rotterdamse Markthal wist zelfs onlangs een Europese prijs te winnen: de European Parking Award. In de categorie ‘new parking structures’ was er in heel Europa geen betere parkeervoorziening dan die van Interparking in de Markthal. Een prestatie van formaat.

Meer dan een parkeergarage

De nieuwe websites passen in de strategie van Interparking om parkeervoorzieningen op A-locaties een zelfstandige website te geven. Bezoekers kunnen op deze websites van tevoren een plekje reserveren. Een uniek concept waarbij gebruiksvriendelijkheid centraal staat. Op de website is er ook ruimte gecreëerd om aandacht te besteden aan evenementen die in de buurt van de voorziening plaatsvinden. Een hele slimme manier om zowel online als offline traffic te genereren.

Dus moet je binnenkort in Amsterdam, Rotterdam of Utrecht zijn? 

Reserveer dan even een parkeerplaats via de sites van Interparking.

Wij hopen je met dit artikel geholpen te hebben! 

Meer weten over het opzetten van een WordPress website?

Lindsey helpt je er graag mee:
lindsey@studiomaker.nl of 010 34 000 96