11. 05. 2015

¡Los fabricantes van a Sevilla! (De makers gaan naar Sevilla!)

Eind Juni vertrekken de Makers voor een paar dagen naar het hete zuiden van Spanje. Sevilla is van 26 tot 28 Juni het middelpunt van WordPress minnend Europa. Developers, designers, ondernemers en iedereen met een hart voor WordPress verzamelt zich in het Barceló Gran Hotel Renacimiento voor WordCamp 2015. Voor het derde jaar op rij(Leiden en Sofia gingen voor) vindt dit evenement plaats.

Na de tapas een bommetje

We zien er naar uit om weer een heleboel kennis en inspiratie op te doen, en uiteraard ons netwerk uit te breiden. En niet te vergeten ’s avonds na de tapas nog even een bommetje in het zwembad te maken.

Sprekers van over de hele wereld zullen de volgende onderwerpen de revue laten passeren: nieuwe technieken, praktijk-verhalen, tools, de toekomst van WordPress, mobile, typography, user experience, management, branding, social media, SEO, content strategie, en nog veel meer.

Met al deze nieuwe kennis gaan we het komende jaar nog betere websites voor jou bouwen. Uiteraard zullen wij jullie via onze Social Media op de hoogte houden, dus zorg dat je ons volgt op Facebook en Twitter!

Meer informatie op de website van WordCamp Europe

wceu15_badge_attending