10. 11. 2016

Nieuw! Catch-site blinkt als nooit tevoren

De nieuwe site van Catch by Simonis. Een top visrestaurant in de jachthaven van Scheveningen, waarvoor wij de projectbegeleiding en front- en back-end hebben gedaan. Alles draait nu om interactie en het uitstralen van klasse.

De Catch-site is een samenwerking met Suzanne Rosier, die het ontwerp heeft gemaakt. Aan ons de uitdaging haar tekeningen exact na te bouwen. Pixelperfect dus, en dat is op de millimeter nauwkeurig gelukt. Kijk hier maar eens.

Buttons en blokken. Die zijn heel erg belangrijk. De informatie op de site wordt daardoor overzichtelijk gepresenteerd. Bezoekers kunnen met een muisklik reserveren of informatie opvragen voor het organiseren van een bijeenkomst.

Het is eigenlijk te veel om op te noemen, maar ook de lay-out van de menukaart heeft een make-over gekregen. Catch kan deze teksten eenvoudig aanpassen, zodat nieuwsgierige gasten zich altijd op de juiste gerechten verheugen. Er is ook een Instagram-feed voor foto’s toegevoegd, net als een agenda voor evenementen.

Om dit mogelijk te maken, is aan de achterkant hard gesleuteld. Het is, uiteraard, een WordPress-site. Maar wel eentje die volledig op maat gemaakt is. Een multisite bovendien. Een multiwat?  Komtie: omdat Catch in de toekomst meerdere restaurants wil openen, is de site te dupliceren. Handig, omdat je dan makkelijk tussen dashboards kunt switchen om de verschillende sites te beheren. Zonder iedere keer in een ander schermpje te moeten inloggen.

Maar hoe smaakt die vis nou? Natuurlijk heeft Studio Maker de proef op de som genomen. We dompelen ons graag volledig onder in de wereld van onze opdrachtgevers. Tip van de sluier: om je vingers bij op te eten, uh, af te likken. Het scheelde weinig of we waren er met minder naar huis gegaan.

 

studio-maker