28. 07. 2016

Nieuw! Website VasteState is up ‘n running

Met de vraag of het online portfolio iets duidelijker kon, klopte VasteState bij ons aan. Om vervolgens met een volledig gerestylede website de Maassilo te verlaten. En dat heeft niets te maken met dat wij van die gelikte verkopers zijn, hoor.

Na verschillende brainstormsessies bleek dat de website professioneler mocht én mobile ready moest. Passend bij het imago van VasteState als een betrouwbare vastgoedpartner in complexe beheervraagstukken. Ze zijn de afgelopen jaren uitgegroeid tot een bedrijf met grote opdrachtgevers, zoals ABN Amro en de Gemeente Rotterdam.

In de oude situatie, al vanaf de homepage, was het niet duidelijk wat VasteState is of doet. Logisch dus dat daar verandering in moest komen. Ook maakte de site geen onderscheid in gebruikers, waardoor het zoeken van informatie onnodig veel tijd kostte. VasteState beschikt daarnaast over verschillende kwaliteitskeurmerken. Daarvoor hebben we uiteraard een prijzenkast gebouwd!

Maar hoe werkt dat nou, het ontwerpen van zo’n site? Bij deze casus is het goed om te weten dat we vooraf verschillende designprincipes hebben vastgesteld. Persoonlijk en vriendelijk. Maar ook dat VasteState een autoriteit/specialistisch is, en gedisciplineerd en daadkrachtig te werk gaat.

Dit zie je terug in het eindresultaat. Voor gebruikers is het van meet af aan duidelijk welke smaken er zijn. Wat VasteState doet, wie de mensen erachter zijn en hoe je ze kan bereiken. Het persoonlijke zie je terug in de koppeling van VasteState-specialisten aan projecten. En het portfolio, dat ziet er strak uit, al zeggen we het zelf.

Hou je het niet meer?

Bekijk hier het eindresultaat.