Hier ken je ons van

Wij hebben veel plezier in ons werk en samen met onze opdrachtgevers zorgen we ervoor dat we tot een sterk resultaat komen. Daarom hebben we onze beste projecten hieronder voor jou uitgezocht.

Marriott hotel Midtowngrill

Het steakhouse is geïnspireerd op kwaliteitsproducten waarbij ze een menu bedacht hebben die de beste gerechten van over de hele wereld bieden. We bieden ook een verzameling verse partijen en verrukkelijke hapjes om uw steak aan te vullen.

Sonic Picnic – Music and Sound for media

Sonic Picnic is een team van vijf componisten en sounddesigners. Vanuit studio's in Utrecht, Amsterdam en Rotterdam componeren, ontwerpen, registreren, mixen en spelen zij al ruim 15 jaar alles wat klinkt.

Studio Maker ontwikkelde een gloednieuwe website waarbij meteen duidelijk is wat ze doen.

Sonic Picnic project

Catch by Simonis

De nieuwe site van Catch by Simonis, een top visrestaurant in de jachthaven van Scheveningen, waarvoor wij de projectbegeleiding en front- en back-end hebben gedaan. Alles draait nu om interactie.

Catch by Simonis project

VasteState Vastgoed

VaseState vastgoedmanagement is een betrouwbare vastgoedpartner in complexe beheervraagstukken. Wij kregen de opdracht om de website te voorzien van een betere digitale communicatie. Zij wilden hun portfoliopagina verbeteren om te laten zien dat ze DE vastgoedpartij zijn van Rotterdam.

VasteState project

Tournooiveld de toegangspoort van Den Haag

De ambitie is om het Tournooiveld te verbinden met het Lange Voorhout als hoogwaardig verblijfsgebied. Daarmee wordt het Tournooiveld weer wat het vroeger ook was: de toegangspoort van Den Haag.

parkerenintournooiveld.nl

Rotterdam Sportsupport

Rotterdam Sportsupport staat voor de kracht van sportverenigingen en hun bijdrage aan een beter Rotterdam.

Naar het project

Interparking – je parkeerplek online reserveren

De Interparking Groep is één van Europa’s succesvolste exploitanten van openbare parkeervoorzieningen.
Studio Maker werd gevraagd om voor drie parkeergarage's een website te maken: voor de locaties Markthal (Rotterdam), Hoog Catharijne (Utrecht) en IJDock (Amsterdam).

parkereninijdock.nl

Jouw website hier tussen?

Contact