Interparking – je parkeerplek online reserveren

De Interparking Groep is één van Europa’s succesvolste exploitanten van openbare parkeervoorzieningen.
Samen met Interparking hebben wij de websites ontwikkeld voor verschillende steden in Nederland waar je gemakkelijk een parkeerplek kunt reserveren in een parkeergarage.

Brainstormen

De vraag was: hoe kunnen we meer bezoekers generen naar onze parkeergarages?
Het was een uitdaging om daar een oplossing voor te vinden maar we hebben Interparking een multisite geadviseerd zodat ze voor elke parkeergarage heel gemakkelijk en snel een website kunnen lanceren waar zij events en de parkeergarage kunnen promoten. De tweede stap was samen met Interparking brainstormen welke bezoekers er op de website zullen komen en met welk doel.

Ontwerpproces

Nu we de bezoekdoelen in kaart hebben gebracht en weten waarop de bezoekers hun keuze maken kunnen we dit gaan verwerken in het ontwerp proces. Er worden wireframes gemaakt waar we alle toffe ideeën verwerken zoals een google maps kaart om te zien hoever lopen het is vanaf de parkeergarage en producten zoals Daytrip Parking waarmee je snel een parkeerplek kunt reserveren. Vanuit daar gaat het ontwerpteam aan de slag.

Ontwerp

Om de merkbeleving van Interparking te behouden zijn de sites in de huisstijlkleuren ontworpen. We hebben gekozen voor grote sfeerbeelden en testimonials om de gebruiker meer te overtuigen. Ook zijn de producten duidelijk zichtbaar op de site daarvoor hebben we een iconen set gebruikt.

Bekijk de websites hierparkereninijdock.nl

parkerencentrumutrecht.nl


Wil je ook met ons samenwerken?


Laat het dan even weten via contact