VasteState Vastgoed

VaseState vastgoedmanagement is een betrouwbare vastgoedpartner in complexe beheervraagstukken. Wij kregen de opdracht om de website te voorzien van een betere digitale communicatie. Zij wilden hun portfolio pagina verbeteren om te laten zien dat ze DE vastgoedpartij zijn van Rotterdam.

De opdracht

Onze opdracht was om de huidige website een redesign te geven die het inmiddels uitgebreide portfolio van VasteState beter laat zien, maar op hetzelfde moment, het gemakkelijker maken voor de verschillende opdrachtgevers om contact op te nemen.

Onze aanpak

Wij hebben een brainstormsessie gehouden waarin we in het hoofd van de bezoekers zijn gekropen om het juiste doel te bereiken. Zodat we de beste online ervaring konden geven.

Het Proces

VasteState heeft in de loop daar jaren bijgehouden waarvandaan de site bezocht werd, en kwamen er achter dat veel van de gebruikers de website bekeken via mobiel of tablet.

Hierdoor konden we ons richten om de website responsive te maken met als uitgang mobile first, samen met het optimaliseren van alle disciplines die VasteState biedt.

Wil je ook met ons samenwerken?

Start hier jouw project


"Door middel van diepgaand onderzoek naar de kernwaarden, doelgroepen, de visie en wensen van VasteState optimaliseerden Studio Maker het gebruikersgemak in de gloednieuwe website voor onze klanten, potentiële opdrachtgevers en huurders. Zij blinken uit in hun expertise en denken gedurende het gehele proces actief mee om een sterk, kwalitatief hoogwaardig resultaat te bereiken. Een prachtig design met een slimme navigatiestructuur, gebouwd met kennis, goede koffie en zeer prettige vakmensen!"
Karin Canters