Studio Maker

Uw merkidentiteit versterken

WordPress webdesign
laten maken

WordPress webdesign die jullie verhaal vertellen

WordPress webdesigns toepasbaar voor alle apparaten

Een goed WordPress webdesign maakt dat een website, jouw verhaal het best mogelijk vertelt aan de bezoeker. Zodat hij uiteindelijk converteert van een bezoeker naar een klant.

De 3 voorwaarden voor een website zijn: eerst informeren dan overtuigen en daarna verkopen.

Informeren

WordPress Webdesign is intelligentie zichtbaar gemaakt.

Wanneer een gebruiker de nieuwe website bezoekt, dient het direct duidelijk te zijn wat jullie doen en daarnaast wat jullie uniek maakt.

Onze aanpak in de fase van het WordPress webdesign, is om de strategie te combineren met de gebruikerservaring. Daardoor ontwikkelen we webdesigns en digitale producten die de persoonlijkheid van uw merk volledig omarmen, en dat allemaal in Rotterdam!

Benieuwd wat een goed webdesign voor jouw merk kan doen?

Wat onze opdrachtgevers zeggen
over Studio Maker

4.5/5

In een woord TOP !!!  Studio Maker neemt alle tijd voor je en luistert echt naar wat jij voor ogen hebt. Ze denken enorm met je mee en maken echt een plaatje van je website. Mega overzichtelijk en goed in elkaar gezet. Ik ben er heel blij mee, top service! Bedankt!

Nanda van Oeveren 
Achieve PMU studio and more

Bekijk onze webdesign projecten waar we met trots aan hebben gewerkt

Peter-bio-studio-maker

Peter bio

developement
encore-by-simonis-studio-maker

Encore by Simonis

developement
Overtuigen

Zorgt het webdesign voor verwarring bij jullie doelgroep?

De usability van een website zegt iets over het gebruiksgemak. Het is belangerijk dat de doelgroep de informatie op je website weten te vinden waarvoor ze kwamen zodat ze uiteindelijk contact opnemen of iets kopen. 

Dankzij onze op de gebruiker gerichte ontwerpaanpak kunnen we ons inleven in de bezoekers, waardoor het webdesign toegankelijk en interactief wordt.

studio-fabriek-delfshaven-studio-maker

Lindsey Tates 

Wil je weten hoe gebruikers zich voelen bij het design van je digitale product?

Plan een design sprint​
Webdesign sprint
Verkopen

Wil je een nieuw product lanceren?

Wanneer je bezoeker geïnformeerd en overtuigd is van jullie diensten, zal hij sneller tot actie over gaan. Kortom het gebruik van de juiste CTA buttons (call to action), zal de bezoeker overhalen om contact op te nemen.

Benieuwd wat wij voor jullie kunnen doen?

We zijn een in Rotterdam gevestigd webdesign bureau met internationale opdrachtgevers

Laten we samenwerken

WordPress Webdesign laten maken?

Ben je op zoek naar een internetstudio in Rotterdam waar  je een professioneel WordPress webdesign kan laten maken? Dan ben je bij Studio Maker aan het goede adres! Wij zijn webdesigners in hart en nieren en houden van persoonlijk contact.

Say whut?

Veel gestelde vragen

We hebben geen vaste projectprijzen. Elke opdracht waaraan we werken, heeft andere vereisten. Zodra we de briefing hebben ontvangen, kunnen we een indicatie geven van de kosten en het tijdschema.

We werken met een breed scala aan klanten – van startende merken tot grote wereldwijde organisaties zoals Marriott hotel en Interparking. Onze mentaliteit is dat we willen werken met opdrachtgevers met dezelfde visie. Als u uw merk online wilt verbeteren en wilt begrijpen hoe we werken – en de discussies zijn van wederzijds begrip – dan willen we met u samenwerken.

Qua budget is de gemakkelijkste manier om erachter te komen of een project mogelijk is … door ons te laten weten wat je budget is. Op die manier kunnen we, als we het budget kennen, je adviseren hoe je je geld het beste kunt besteden. 

Bij Studio Maker gebruiken we geen standaard templates bij het ontwikkelen van je website, wat betekent dat het veel tijd kost om elke site die we vanaf nul maken, te bouwen. Dit zorgt ervoor dat je site is afgestemd op de specifieke behoeften. Heb je een kleiner budget, dan kunnen we je adviseren hoe je het het beste kunt gebruiken. 

Het hangt allemaal af van de grootte van je project en de vereisten van de opdracht. Sommige functionaliteiten hebben meer tijd nodig om te ontwikkelen. Over het algemeen kunnen we een website van begin tot eind in 6 weken live krijgen voor kleinere projecten, grotere projecten duren langer.

Deze opdrachtgevers hebben wij al geholpen aan een professioneel webdesign:

Laten we samenwerken

Vertel ons hier alles over je project, of stuur ons een e-mail op hello@studiomaker.nl