Studio Maker

Open source CMS

WordPress website laten maken Rotterdam

Studio Maker ontwerpt, bouwt en beheert samen met onze opdrachtgevers WordPress en multisite websites, omdat wij ervan overtuigd zijn dat het het beste systeem is om jouw website op te laten draaien. WordPress is een snel, stabiel, veilig, zoekmachine vriendelijk en gebruiksvriendelijk Content Managing System (CMS).

Dashboard
Gebruiksvriendelijk

De gebruikersomgeving is erg eenvoudig van opzet, informatie kan altijd gemakkelijk worden bijgewerkt. Wereldwijd draaien er ongeveer 80 miljoen websites op WordPress. Je kunt je voorstellen dat, mede door dit intensieve gebruik, de beheeromgeving optimaal is ingericht voor de beheerders.

Schone scripts
Veiligheid

WordPress is het grootste CMS ter wereld. Het wordt gebruikt in allerlei soorten en maten websites, van kleine blogs tot grote internationale bedrijven. WordPress brengt met grote regelmaat updates uit, die de veiligheid van de websites verbeteren. Om de veiligheid van WordPress te optimaliseren maakt Studio Maker standaard onder andere gebruik van:

We zijn een in Rotterdam gevestigd WordPress bureau met internationale opdrachtgevers

Google review
4/5
4/5
Laten we samenwerken

WordPress website laten maken in Rotterdam?

Je bent op zoek naar een internetstudio in Rotterdam waar  je een professionele WordPress website kan laten maken in Rotterdam? Dan ben je bij Studio Maker aan het goede adres voor een website laten bouwen in Rotterdam. Wij zijn WordPress specialisten en houden van persoonlijk contact.

Say whut?

Veel gestelde vragen

We hebben geen vaste projectprijzen. Elke opdracht waaraan we werken, heeft andere vereisten. Zodra we de briefing hebben ontvangen, kunnen we een indicatie geven van de kosten en het tijdschema.

We werken met een breed scala aan klanten – van startende merken tot grote wereldwijde organisaties zoals Marriott hotel en Interparking. Onze mentaliteit is dat we willen werken met opdrachtgevers met dezelfde visie. Als u uw merk online wilt verbeteren en wilt begrijpen hoe we werken – en de discussies zijn van wederzijds begrip – dan willen we met u samenwerken.

Qua budget is de gemakkelijkste manier om erachter te komen of een project mogelijk is … door ons te laten weten wat je budget is. Op die manier kunnen we, als we het budget kennen, je adviseren hoe je je geld het beste kunt besteden. 

Bij Studio Maker gebruiken we geen standaard templates bij het ontwikkelen van je website, wat betekent dat het veel tijd kost om elke site die we vanaf nul maken, te bouwen. Dit zorgt ervoor dat je site is afgestemd op de specifieke behoeften. Heb je een kleiner budget, dan kunnen we je adviseren hoe je het het beste kunt gebruiken. 

Het hangt allemaal af van de grootte van je project en de vereisten van de opdracht. Sommige functionaliteiten hebben meer tijd nodig om te ontwikkelen. Over het algemeen kunnen we een website van begin tot eind in 6 weken live krijgen voor kleinere projecten, grotere projecten duren langer.

Laten we samenwerken

Vertel ons hier alles over je project, of stuur ons een e-mail op hello@studiomaker.nl

Deze opdrachtgevers hebben wij al geholpen aan een professionele WordPress website: