Studio Maker

Multisite WordPress website

Fijn parkeren in Oh, oh Den Haag

Wat is er nou fijner dan na een dagje shoppen met tassen en al je auto inrollen en, hup, de snelweg op richting huis? Dan moet die garage natuurlijk wel in hartje centrum liggen. En, als het effe ken, een beetje betaalbaar zijn. Grote kans dat je dan bij Interparking, een van onze klanten, uitkomt.

Bijvoorbeeld in Oh, Oh Den Haag. Eind vorig jaar ging daar parking Museumkwartier open. Gelegen zowat onder de Hofvijver en op loopafstand van Het Plein en het Mauritshuis. Winkels, horeca, theaters, musea: echt alles zit in de buurt. Om de parking aan te prijzen, maakten we een nieuwe website. Wacht, twee zelfs.

Eigenaar Interparking klopte bij Studio Maker aan voor een officiële en een projectwebsite. Via de laatste bleven omwonenden en winkeliers op de hoogte van de vorderingen in de bouw. De uiteindelijke site voor autorijders, die online willen reserveren, ging in januari live.

Om met de eerste te beginnen. De site moest informatief, overzichtelijk en visueel zijn. Belangrijk onderdeel vormde de slider waarin gebruikers de fases van de bouw konden aanklikken. Door beeldmateriaal van de bouw en de omgeving te gebruiken, werd het project herkenbaar.

De website waarmee je een plekkie reserveert, is een multisite (hiero schreven we daar al eens over). Voordeel voor Interparking is dat ze de inhoud van de verschillende sites eenvoudig kunnen managen. Ander pluspunt is dat we een nieuwe site, voor een nieuwe parking, snel kunnen leveren. Eerder deden we dat al voor de parkings MarkthalIJdock en Lijnbaan.

Nieuw op de site voor de parking Museumkwartier zijn de gerelateerde locaties – points of interest – in de buurt. Na een enkele muisklik zie je op de kaart hoelang het lopen is naar de Schouwburg of de Denneweg.

Verder is de site hartstikke handig voor het reserveren van een parkeerplaats. En dat moet je doen hoor. Want een hele dag parkeren voor 10 euro is een goeie deal. Dus, tot in die mooie stad achter de duinûh.

 

Ook een tof project? Laten we samenwerken.

Meer weten over het opzetten van een WordPress website?

Lindsey helpt je er graag mee: lindsey@studiomaker.nl of 010 34 000 96